En klassisk ranchdressing har en lett syrlig smak og er perfekt som dip til grønnsaker eller tilbehør til kjøtt og fisk.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Ingefær er et krydder som passer godt til fisk, særlig en fisk som sei som har mye smak. Du lager retten på 30 minutter.
Lag hamburgeren slik Hellstrøm vil at den skal lages og smake. Du fikser det på 20 minutter
En eksklusiv rett på grunn av kongekrabben. Til gjengjeld får du mye smak og en rett som er veldig rask å lage med tagliatelle og sopp.
Ovnsbakt kveite er en herlig rett å servere gjester. Denne oppskriften hjelper deg å lage tilbehør som eplesmørsaus, byggrisotto og gulrotpuré.
I denne bacalao-oppskriften har vi erstattet klippfisk med torskefilet, og aller helst ryggfileten. Dermed blir retten både enklere og rimeligere å lage. Garantert at det ikke går utover smaken.
Torsk er en av våre flotteste råvarer fra havet. Bare litt hjemmelaget potetstappe og pesto, og vips så har du en rett alle vil slåss om siste biten av.
En av Norges beste kokker gjennom tidene, Odd Ivar Solvold, har laget denne fabelaktige retten med steinbit. Enkel er den også.
Sprø hjertesalat med saftig kylling og kikerter er en kjapp, men også svært smaksrik løsning på middagen. Her er oppskriften.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.