- Lammerull: Ben ut lammesiden og fjern overflødig fett. Dette kan du evt. spørre betjeningen i kjøttdisken om å gjøre for deg.
- Brett ut lammesiden med kjøttet opp. Smør sennepen utover.
- Bland sammen salt, pepper, persille og finhakket løk og fordel over kjøttet.
- Rull stramt sammen og surr med bomullstråd.
- Brun rullen i en jerngryte. Dekk med kraft/vann. Sett inn steketermometer. Kok opp og la trekke ca. 1 time til steketermometeret viser 65° C.
- Sursøt løk- og persillesaus: Sil kraften og kok den opp.
- Jevn sausen med maisennamel utrørt i litt kaldt vann eller strø maisennajevner i den kokende væsken mens du rører.
- Tilsett finhakket løk, persille og sennep. Smak til med salt, pepper, eddik og sukker.
Server lammerull med kokte poteter, gulrot, aspargesbønner og sursøt løk- og persillesaus.