Lammet er alltid godt. Ta derfor sats og trå til for fullt med denne spennende oppskriften.
Lam er nam, og påsken er tiden for de virkelig store hyggestundene rundt middagsbordet. Her får du oppskriften på provencalsk lammestek. Garantert suksess.
Kalvekjøtt er gode saker, men hvorfor ikke benytte kalveskankene til noe spesielt. Stikk innom slakteren i dag og skaff deg råvarene. Her har du oppskriften på Osso bucco.
Dette er en blåskjellpanne for deg som elsker øl. Det skal nemlig en hel flaske til når du damper skjellene. Gled deg.
Selvfølgelig skal du helsteke kalkunene. Her er det tilbehøret som gjør det den store forskjellen. Du skal nemlig lage både syltet løk og potetgrateng. Bare følg oppskriften, og vi lover et fantastisk måltid.
Har du aldri har smakt annet enn kjedelig påleggstunge plastpakket fra kjøledisken, har du noe godt i vente.