Du må prøve å lage karbonader med kalvekjøtt. De smaker fortreffelig.
Avokadosalat med strimlet svinekjøtt kan du enten servere som forrett eller som hovedrett.
Honningglasert lammeribbe er snaddermat Med chili og hvitløk setter du en ekstra spiss på retten. Her er oppskriften.
La koteletten få en lomme. Den skal du fylle med ost og spekeskinke. Dette er snaddermat.
Her en rett som fortjener sin plass på middagsbordet. Sosekjøtt med mørk kjøttkraft smaker like godt i dag som det gjorde for 30 år siden. Her har du oppskriften.
Svinekjøtt er anvendelig til så mye også med pasta. Her gir vi deg en oppskrift som er veldig smaksrik med appelsin- og ingefærsaus.
Litt sulten og samtidig har du dårlig tid, lager du denne retten på noen få minutter. Sausen setter en ekstra spiss på det hele.
Skal du gjøre skikkelig stas på karbonadene skal du bruke bacon i dem og på dem.
Pølser er perfekt hverdagsmat. Denne oppskriften gjør hverdagen lysere. Både fordi den smaker så godt og fordi den er så lett å lage. Det blir gratinerte pølser med aubergine.