Julepølse og medisterkaker passer perfekt som tapas. Her får du oppskriften som kun tar deg 15 minutter å lage. Garantert suksess rundt bordet.
Fish an Chips er en klassiker. I denne retten bruker rødspette. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Disse sildekakene kan du også servere som burger. Vi foreslår at du tilsetter persille, men du velger selvfølgelig hva du liker best.
Lag deg en deilig pastarett. Lasagne med bolognese er enkelt å tilberede og du får med oppskriften på ostesaus også.
Her er oppskriften på en fiskesuppe med mye smak fra fiskekraft og ikke minst tilbehøret rouille, som får fart på smaksløkene.
Her er en oppskrift på pannekaker som du skal bruke både bolognese og ostesaus til. De blir garantert en smaksopplevelse for alle rundt bordet.
Her får kyllingen følge av øl som er en utmerket erstatning for vin i matlagingen. På samme måte som for vin, er det noen regler som gjelder. Følg oppskriften.
Her skal koteletten under lokk, altså brasseres, sammen med grønnsaker. Men først skal de få værer alene i panna.
Dette er verdensberømt fransk klassiker. Den er velsmakende og kraftig. Egner seg godt for tilberedning på forhånd. Varmes opp før du serverer. Da blir den faktisk enda bedre.