Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.
Denne paien smaker helt aldeles herlig. Du lager den på en halvtime og de som spiser den med deg jubler.
Raspeball er skikkelig vintermat og er vestlendingens favorittspise sammen med vossakorv og salt fårekjøtt.
Er du tilhenger av å lage noe lettvint, anbefaler vi fransk løksuppe med røtter i Provence.
Denne retten er lettvint å lage. Kjøttbollene gjør seg nestens elv og det gjør potetmosen også.
Her er en oppskrift på det tradisjonsrike samiske festmåltidet Bidos. Reinsdyrkjøtt fra stek eller reinbiff er hovedingrediensen med løk, poteter og gulrøtter.
Rotgrønnsaker egner seg godt til mos eller stappe. Varier den hjemmelagete stappen med kokte rotgrønsaker som selleri, persillerot og gulrot.
Ferskt kjøtt og suppe overgår det meste. Den tar litt tid, men det får du igjen for. Det meste passer seg selv, mens du pusler med andre hyggelige gjøremål.
Husker du ikke hvordan du helstekte kalkunen finner du alt du trenger her. Bare følg vår oppskrift og du får suksess.
Lær å lage den perfekte kalkunmiddagen med denne oppskriftene. Du får også forslag til kalkunstuffing og saus som passer til.