Nå på forsommeren er årets ferske hvalkjøtt lett tilgjengelig i butikker med ferskvaredisk, og noe mer eksotisk norsk enn hval finner du neppe.
Egg, kjøttdeig og løk passer godt sammen, og gir deg en deilig varm rett. Følg oppskriften og du og dine blir helt sikkert fornøyd.
Bankekjøtt eller bankebiff er selvforklarende. Siden det ikke er det aller møreste lårstykket, trengs det en skikkelig omgang med kjøtthammeren. Her er oppskriften.
Stekt seifilet er deilig. Med karrisausen ved siden av blir det deilig måltid.
En saftig hvalbiff skal du bevilge deg selv om Kjøtt fra havet ikke re hverdagskost, dessverre. Med det deilige tilbehøret vi foreslår blir det et festmåltid.
Koteletter er noe alle liker, og med grønnsaker som følge blir dette en skikkelig hverdagsmiddag. Du steker den ferdig i ovnen.
Lag en eggerøre med mye smak. Denne oppskriften har sitt opphav i Meksiko.
Japansk biffsuppe er en rask variant av Ramen, med typiske smaker fra det asiatiske kjøkken.
Irish stew er kanskje ikke en rett du har laget selv. Det er ingen kunst når du bruker norsk lammekjøtt. Da blir den irske nasjonalretten ekstra god.