Sett ribba i ovnen på 200 grader i cirka en time.
Snu ribba og legg kvarte mandariner oppi formen og la ribba stå ca ½ time.
Hell kraften av ribba, skum av fettet slik at du får ren kraft. Stek ribba videre i ca 20 minutter til den er gjennomstekt og svoren sprø.
Strip skallet av to mandariner og knus en stjerneanis. Tilsett krydderet, marsala og honning, kok opp kraften. La det koke til sausen er tilstrekkelig innkokt, tilsett fløte og evt. sukkerkulør.
Ribben må hvile i ca 20 minutter før du skjærer den opp. Skjær tynne skiver (hvis beina er fjernet) og server med kokte rattepoteter, sausen og strimlet rødkål med saft av litt sitron og en mandarin. Blomkålpuré er også kjempegodt til.
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig