Påskeharer med grovt hvetemel er en morsom variant av rundstykker. De vil slå an hos gjestene dine.
Påskeharer med grovt hvetemel er en morsom variant av rundstykker. De vil slå an hos gjestene dine.
Denne russiske rødbetesuppen kan lages med og uten kjøtt. Her er en variant med lam. Den kalles Borsj. Du kan også lage retten uten kjøtt.
Pasta og ørret passer svært godt sammen. Både med røkt og fersk fisk sammen med pasta får du et supert måltid.
Du kan lage en herlig gulrotlapskaus, med løk, soyasaus, laurbærblad, kruspersille og gressløk. Dessuten er det en vegetarrett.
Ggulasj er den ungarske nasjonalretten. En smakfull og mettende hovedrett. Her som en vegetarett.
Tempurarøre kjøpes i asiatiske butikker. Dermed trenger du kinakål og noen få andre ingredienser så har du en vegetarrett.
Slik lager du en lynrask gulasj med kyllingkjøttdeig. Hvor sterk du vil ha den, avgjør du selv. Eller de andre rundt middagsbordet.
Lag en varmende og smakfull gresskarsuppe. I den skal du ha i litt store biter av kylling. Suppa passer veldig godt når kulda setter inn.
Nå skal du samle venner rundt et velfylt skalldyrsfat. Garantert et høydepunkt. Dessuten er det en så utrolig enkel måte å lage fest på.
En asiatiskinspirerte rett med soyamarinert svinefilet og sprø rotgrønnsaker er perfekt til helgekosen.
Med rispapir kan du lage utrolig mange varianter med ferske vårruller. I denne oppskriften bruker du masse grønnsaker og strimlet ytrefilet av svin.
Å lage fiskeboller er veldig enkelt. Her har vi gitt dem litt ekstra krydder som gir deg og dine et lite kick. Og med salaten blir det herlig måltid.
Vil du piffe opp svinekotelettene skal du lage hot kålsalat ved siden av. Her er oppskriften.
På 30 minutter lager du en varm bulgursalat med nooe. Passer utmerket som hovedrett. Her er oppskriften.
Pakk kveite inn i spekeskinke og server med grillete grønnsaker. Smaker herlig.
Vil du imponere med porsjonspizza med pulled pork skal du bruke denne oppskriften. Med med bbq-saus, vårløk, rødløk og persille er du garantert sukess.