- Kutt alle grønnsakene i fine strimler 7-8 cm lange og ha klart.
- For å få tynne skiver av gulroten og agurken kan du bruke en potetskreller.
- Skjær ytrefilet av svin i fingertykke strimler. Stek strimlene i flere omganger i olje i en wok eller varm stekepanne, 2-4 minutter. Krydre med salt og pepper.
- Ha et rispapir i et fat med lunkent vann i noen sekunder, til det blir mykt.
- Legg det myke rispapiret over på en fuktet fjøl. Legg på kjøtt og grønnsaker.
- Brett rispapiret over fyllet, brett inn kantene på rispapiret og rull sammen.
Server de ferske vårrullene med woksausen som en dipp.
Tips: Her kan du bruke de grønnsakene du liker best, gjerne også bønnespirer, mynte og frisk koriander. Rispapir finner du i velassorterte dagligvarer eller i asiatiske butikker.
Du kan også prøve en av våre andre oppskrifter på vårrull