Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. Med det tilbehøret du finner i oppskriften blir det en suksess rundt bordet.
Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. Med det tilbehøret du finner i oppskriften blir det en suksess rundt bordet.
Denne retten er komponert av Sven-Erik Renaa som ble Årets Kokk 2006.
Vi griller igjen og det er selvsagt saftig, marinert oksekjøtt som havner på grillen. Denne gangen gjør vi som i Argentina.
Med sitronolje over aspargesen blir det enkelt og godt tilbehør til grillmat.
Fenalår og jordbær og med til hørende salat til. Det blir ekte norsk. Følg oppskriften du ha deilig rett i vente
Gjør noe helt nytt med fenalåret. Miks det med gresskar og rød chili. En ren nytelse du kan servere som forrett eller på koldtbordet. Følg bare den enkle oppskriften.
Det finnes knapt en oppskrift på potetsalat som er enklere og raskere å lage enn denne.
Det er enkelt å lage kjøttboller. De persillestuede rotgrønnsakene er også enkle å lage, og gjør retten kjempegod. Du trenger ikke noe saus til.
Drømmer du om middelhavet og hør lyst på en pizza derfra? Vi har oppskriften så slipper du flybilletten.
Du kan med enkelhet lage din egen sursøte saus. Lager du dobbelt porsjon har du til neste middag også.