Her er en oppskrift med breiflabb som du garantert vil bruke flere ganger. Du skal bruke basilikum og en rekke andre ingredienser og toppe med safranpasta.
Her er en oppskrift med breiflabb som du garantert vil bruke flere ganger. Du skal bruke basilikum og en rekke andre ingredienser og toppe med safranpasta.
Lam kan varieres i det uendelige. Lammesadel med grønnsakskompott er manges favoritt. Her har du oppskriften.
Gnocchi er veldig enkelt å lage. Tar bare litt lengre tid enn å koke poteter. men du får utrolig mye igjen for innsatsen. Kanskje smaker de aller best dagen etter når du steker dem i pannen og serverer dem til fisk eller kjøtt. De kan også friteres.
Her det spagetti med tilbehør og saus som smaker herlig. Bare følg oppskriften så vil du forstå hva vi mener. På 15 minutter kan du servere.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord. Prøv å grille den og server med en frisk potetsalat til. Garantert suksess.
Sprø hjertesalat med saftig kylling og kikerter er en kjapp, men også svært smaksrik løsning på middagen. Her er oppskriften.
Legg scampi på grillen etter at du har tredd de på spyd sammen med urter og eventuelt den smakfulle pølsen. Du kan også bruke paprikapulver.
Dette smaker. Roastbeefskiver på brødet og hot aioli til. Du kommer til å lage flere.
Spekeskinke er nydelig når den får noen minutter i ovnen. Stekt blir den sprø og deilig, og helt perfekt i salater som denne i denne oppskriften.
Gravlaks er en av de store klassikerne på mange festbord her i Norge. Prøv å grille fisken og server den med en frisk potetsalat. Dette er smaskens.