Denne veldig populære desserten er enkel å lage, og det kan du gjøre dagen før du skal servere den, men karamelliseringen må gjøres like før servering.
Du kan grille lammefiletene i en panne. Her får du oppskriften på det hele som skal til for å lage et festmåltid.
Denne delikate klassiske franske suppen har to navn - Potage Parmentier heter den når den serveres varm, Vichysoisse når er den kald.
Slik lager du en herlig pastarett med cannelloni med kyllingfilet. Bare følg oppskriften så kan du servere.
Her får du en oppskrift på pannekaker, og forslag til fyll som du kan variere som du vil. Salt fyll, søtt fyll, skaldyrsfyll og kanskje soppfyll hvis du har lyst på det.
Hva med en deilig og lettvint middag? Denne smakfulle paien der lyst kjøtt i form av kylling eller kalkun spiller hovedrollen.
Denne jordbærsuppe med vaniljebavaroise og ingefæris er komponert av Sverre Sætre som på kokkelandslaget vant gull i Kokke-OL i 2008 og ble verdensmester i 2006.
Gresskarsuppe med Harissa er tøffe saker som du helt sikkert vil sette pris på.
Det bor en baker i oss alle. og her får du oppskriftene på bollekake. Det er enklere enn du tror.