Ikke rart alle elsker denne pastaretten. Carbonara er en av de enkleste pastarettene, og samtidig en av de mest smaksrike. Prøv denne oppskriften.
Franskmenn elsker pateer. Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.
Postei eller paté er malt av farse av kjøtt, fisk eller innmat. Paté har som regel grovere struktur enn postei. Den også kan fungere som egen rett. Postei servere du i formen som den er stekt i.
Hønsefrikassé er god, norsk tradisjonsmat som det tar vanligvis lang tid å lage. Vi har jukset litt, og lager frikassé med kyllingfilet som er ferdig på under 30 minutter.
Denne oppskriften på den italiensk favorittretten lasagne er litt enklere å lage. Likevel smaker den fortreffelig.
Svinefilet er lettlaget og smakfullt, og med soppsaus til får du enten brukt noe av høstens soppfangst eller bruke sjampinjong fra butikken.
Meksikanskinspirert mat er mer populært enn noen gang. Denne oppskriften er super når du har dårlig tid, men vil lage mest mulig fra bunnen.
Lammekjøtt er det lett å få tak i. Renskåret kjøtt fra låret er godt og mørt og trenger ikke så lang varmebehandling. Lammesauté med kantareller er perfekt når du er skrubbsulten.