Er du lei av fet mat skal du prøve denne kyllingretten. Den har faktisk smak av jul, men kan nytes hele året.
Er du lei av fet mat skal du prøve denne kyllingretten. Den har faktisk smak av jul, men kan nytes hele året.
Enten det er jul, nyttår eller en annen hyggelig anledning skal du lage karamellpudding. Her får du oppskriften du garantert lykkes med.
Er du glad i rakefisk skal du prøve denne litt utradisjonelle oppskriften der kapers setter en ekstra spiss på fisken og dermed hele måltidet.
På jakt etter turmat? Da skal du lage disse kjøttbollene av lam som er perfekte også som tapas.
Med enkle grep kan du gjøre en tradisjonell rett om til noe nytt og spennende. Prøv de tradisjonelle kjøttbollene med masse godt krydder og kremet potetpuré.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Brokkoli er noe av det sunneste du kan servere. I gratinert utgave blir den spiselig også for grønnsaksvegrere. Her er oppskriften.
Hvem kan si nei til en varm fiskegryte? I denne oppskriften bruker du foruten grønnsaker også chili og hvitløk. Gled deg.
Det skal ikke mye til for å lage en god fiskegryte. God sjømat har så mye egensmak at det trengs ikke så mange ingredienser. Her er den enkle oppskriften.
Med disse populære skjelle lager du fest midt i uka på 15 minutter. Har du safran blir middagen enda mer spennende. Likevel fortsatt rimelig.
Det er ingen grunn til å ikke spise kalkun hele året. Spesielt siden kalkunfilet er så lett å få tak i. Saftig og pepret kalkunfilet med estragonsaus er et bevis.
Lag en spennende spagettirett med medisterpølse, tomat og med kremet saus i. Du vil ikke angre på at du følger denne oppskriften. Du får nemlig applaus rundt middagsbordet.
Kombinasjonen av deilige grønne ingredienser og skalldyr er knallgod. Du trenger bare litt brød ved siden av. Her er oppskriften.
Vossakorv er mettende og godt. Du kan bruke den til mye. Her er et forslag hvor Vossakorv blir en del av en grateng med rosenkål.
Kremet spinat er deilig tilbehør til både kjøtt og fisk. Du kan bruke samme framgangsmåte på mangold, grønnkål og friske nesleskudd.
Så populære er lammeskankene at du betaler en høyere kilopris for dem enn selve låret. Men en eller to ganger i året, må du bare unne deg denne smaksopplevelsen. Og best av alt er at retten lager seg selv mens du nyter fridagen fullt ut.