- Brun kjøttdeig i en varm panne.
- Tilsett passata (most tomat) sammen med tomatpuré, finhakket hvitløk og sjalottløk samt hakket oregano og muskatnøtt. La trekke i noen minutter.
- Smak til med salt og pepper.
- Ha i matfløte og kok litt til før du trekker pannen av platen og blander inn det meste av gratineringsosten.
- Smak på sausen om den er passe krydret, tilsett eventuelt litt mer krydder etter ønske.
- Legg kjøttsaus og lasagneplater lagvis i en avlang form til formen er full.
- Dryss resten av osten over og sett formen i ovnen. Stekes på 180 grader i ca 45 minutter.
- La lasagnen stå noen minutter slik at den får satt seg litt før du begynner å forsyne deg av den.
Tips:
Server gjerne hvitløksbrød ved siden av. Slik lager du pastasaus med denne oppskriften
Se våre andre oppskrifter på lasagne
Slik velger du vin til lasagne