En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.
En maissuppe gir masse smak til denne retten som toppes med fisk og kantarell.
Pig wings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom et saftig og godt stykke kjøtt. De er perfekte til braisering og størrelsen deres gjør at et stykke er nok til en person.
Elgkjøttet kan du bruke på mange måter som i retten som kalles Pulled moose . Her har du oppskriften.
Elgkjøtt blir enda mer smaksrikt med marinering og med tilbehøret der grillen er sentral. Raske varmebehandlingen gjør at det forblir saftig helt til det skal spises.
Lag en kebab som virkelig smaker av skog. Du skal ha med lam og kantareller. Det gjør kebaben til noe helt annet enn det du har smakt før.
Får du tak i en del av et elgslakt har du mye godt i fryseren. Det er mulig å få tak i dette kjøttet også for de som leter i butikkens ferskvare- eller frysedisk.