- Kok maiskolbene 2-3 minutter i vann. Da blir det lettere å skjære av kjernene.
- Varm olivenoljen i en vid panne på middels sterk varme.
- Tilsett halvparten av maiskjernene, potet, chili, paprika, selleri og chilipulver.
- Stek til løken blir myk, 7-8 minutter, under jevn omrøring.
- Tilsett hvitløk og stek ett minutt til.
- Tilsett kraften og laurbærbladet.
- Kok opp og skru ned varmen, la småkoke i 15-20 minutter, til potetene moser seg.
- Ta ut laurbærbladet.
- Hell resten i en blender.
- Tilsett smør og kjør til jevn masse.
- Hell tilbake i kjelen.
- Tilsett creme fraiche og limesaft.
- Kok opp.
- Stek kantarell i smør, deretter fisken i samme panne. Smak til med salt og pepper.
- Kok ut pannen med litt vann og hell oppi suppekjelen.
- Fordel suppe i dype tallerkener.
- Legg maiskjerner oppå og fiskestykkene samt kantarellene på toppen.
- Pynt med friskt grønt.
Tips: Om det blir suppe igjen, kan den fint fryses - eller spises dagen etter.
Her finner du veldig mange deilige supper