Den spansk nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
Den spansk nasjonalretten Gazpacho med opphav i Andalucia skal serveres kald. Her passer det ekstra godt med vannmelon i.
Denne potetsalaten kommer du garantert til å elske. Dressingen setter en ekstra spiss på den. Her opposkriften.
Denne afrikanske kyllinggryten kommer du ikke til å glemme. Den er nemlig både krydret og fyldig og med eksotiske toner.
Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
Denne klassikeren, saltbakt havabbor med sjøgress-beurre blanc, har du sikkert spist mange ganger hvis du har besøkt Bretagne på den franske vestkysten.
Andebryst kan lages med forskjellig tilbehør. I denne oppskriften er mangosausen med å gjøre måltidet til en virkelig fest
I denne oppskriften blander vi kjøtt fra land med kjøtt fra havet. Kalvesteik egner seg ypperlig med tunfisksaus. Det er bare å følge oppskriften frem til et herlig måltid.