Stek biffen i smør i varm panne 2-3 minutter på hver side til den har en fin stekeskorpe - salte og pepre. Ta opp biffen av pannen og la den hvile mens du lager resten av salaten.
Riv salaten i store biter og legg den opp på fat. Del avocadoen i to og ta bort steinene. Kutt avocadoen i grove biter og drypp litt sitronsaft over avocadoen og salaten.
Kok sukkerertene et par minutter i godt saltet vann. Ta de opp og avkjøl hurtig i isvann. Ha sukkerertene i salaten.
Bland sammen dressingen, smak til og hell den over salaten like før servering.
Skjær opp biffen i strimler og legg den pent på toppen av salaten,
Server litt nyrevet pepperrot i en skål ved siden av. Brød er godt til.
Tips: For best resultat på biffen bør den tas ut av kjøleskapet og få romtemperatur før du steker den.
Flere oppskrifter på biffsalat finner du her
Se flere knasende sprø salatoppskrifter her
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig