- Skrell og finhakk løk og hvitløk.
- Del chili på langs og fjern frøene. Finhakk chili.
- Rens brokkoli og del den i biter. Ta med stilken.
- Stek løk og hvitløk i varm olje i en kjele til det er mykt - ca. 5 minutter.
- Tilsett chili og stek ytterligere i noen minutter.
- Tilsett kokosmelk, vann, buljongterning og brokkoli i. La det koke opp og koke i ca. 5 minutter til brokkolien er knapt møre.
- Tilsett spinaten og la det koke opp til spinatbladene faller sammen.
- Kjør suppen glatt med en stavmikser og smak til med eddik, salt og pepper.
- Smuldre halloumiosten og stek den sprø og gyllen i olje.
- Hell suppen opp i skåler og topp med halloumiost, kokosflak og tynne skiver med chili.
Se våre andre oppskrifter med halloumi
Vi byr på mange deilige supper
9 lettlagete supper å ta med på tur