Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.
En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.
Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
En enkel og elegant oppskrift som kan serveres til hverdags så vel som fest. Her kombineres sødmefulle pærer, pikant gorgonzola og knasende valnøtter til en herlig kremet risotto.
Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.
Denne herlige suppen er inspirert av den portugisiske kålsuppen Caldo Verde. For ekstra fylde og næring har vi tilsatt både chorizo og hvite bønner - perfekt for mørke kvelder.
Fisk «xian» betyr fersk fisk som får beholde dens opprinnelige smak. Det er kun lov til å bruke noen få krydder eller smakstilsetninger.
Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.
Blåskjell og pommes frites - moules frtes - er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.
Blåskjell er hverdagsluksus nummer én. Denne oppskriften tar deg et steg videre fra den klassiske måten å tilberede skjellen på.
Du kan lage en deilig og fyldig blåskjellsuppe med safran. Safran er perfekt å kombinere med sjømat. Siden særlig skalldyr har så intens smak, er det ikke så mye safran som trengs, bare en liten klype.
Minestrone var det mest eksotiske og mest trendy for en mannsalder siden. Siden har den skåret lavt på trendbarometeret til tross for at den har alt som skal til: Italiensk, retro, tradisjonskost og sesongmat
Ikke noe er mer sosialt enn å sitte rundt bordet og kose seg med fondue. Ostefondue kan også tilberedes i en vanlig gryte
Krabbe er som oftest ferdig kokt når du får kjøpt den. Får du sjansen så kjøp den levende. I oppskriften viser vi deg hvordan du skal behandle den.