ingredienser

Oppskrifter som inneholder hvitvin. tørr

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Denne kombinasjonen er direkte uimotståelig. Comfort-food med stor C.

  • 1 time

    En spansk kylling-klassiker som er lett å lykkes med og som kan bli en ny favoritt.

  • 30 minutter

    Slik får blåskjellene en mer høstlig karakter.

  • 40 minutter

    Kombinasjonen av potet, bacon og ost rykende varm fra ovnen er uimotståelig i den kalde årstiden.

  • 30 minutter

    Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.

  • 20 minutter

    En enkel og elegant oppskrift som kan serveres til hverdags så vel som fest. Her kombineres sødmefulle pærer, pikant gorgonzola og knasende valnøtter til en herlig kremet risotto.

  • 1 time 30 minutter

    Det er neppe noen rett som er enklere å få til god smak på enn løksuppe. Og som ikke minst der ingrediensene er tilnærmet et nullbudsjett.

  • 35 minutter

    Denne herlige suppen er inspirert av den portugisiske kålsuppen Caldo Verde. For ekstra fylde og næring har vi tilsatt både chorizo og hvite bønner - perfekt for mørke kvelder.

  • 30 minutter

    Fisk «xian» betyr fersk fisk som får beholde dens opprinnelige smak. Det er kun lov til å bruke noen få krydder eller smakstilsetninger.

  • 20 minutter

    Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.

  • 30 minutter

    Blåskjell og pommes frites - moules frtes - er en belgisk storfavoritt. Her er oppskriften.

  • 30 minutter

    Blåskjell er hverdagsluksus nummer én. Denne oppskriften tar deg et steg videre fra den klassiske måten å tilberede skjellen på.

  • 30 minutter

    Du kan lage en deilig og fyldig blåskjellsuppe med safran. Safran er perfekt å kombinere med sjømat. Siden særlig skalldyr har så intens smak, er det ikke så mye safran som trengs, bare en liten klype.

  • 30 minutter

    Minestrone var det mest eksotiske og mest trendy for en mannsalder siden. Siden har den skåret lavt på trendbarometeret til tross for at den har alt som skal til: Italiensk, retro, tradisjonskost og sesongmat

  • 35 minutter

    Ikke noe er mer sosialt enn å sitte rundt bordet og kose seg med fondue. Ostefondue kan også tilberedes i en vanlig gryte

  • 30 minutter

    Krabbe er som oftest ferdig kokt når du får kjøpt den. Får du sjansen så kjøp den levende. I oppskriften viser vi deg hvordan du skal behandle den.

Forsiden akkurat nå
American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til
Ukens kake

American Beauty: Sjokoladekaken ingen sier nei til

Denne kaken er smaksmessig en skjønnhet. Og mektig god. Her er oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Gå for en fransk saison til vintermenyen
+
Tester
Nyheter spesialpol øl mjød og sider januar 2025

Gå for en fransk saison til vintermenyen

Eller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Bocuse d'Or: Følg Håvard Werkland til pallen

27. januar skal Håvard Werkland (30) og det norske teamet kjempe om pallen i verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or i Lyon. Se konkurransen live.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier
Guide
Vin med lite sukker og kalorier

Her er din guide til vin med lite sukker og lite kalorier

Etterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

En helaften med spansk eleganse på Bon Lio
Matkurs og vinkurs
Winemakers dinner 11. mars i Oslo

En helaften med spansk eleganse på Bon Lio

Den 11. mars kan du bli med på en uforglemmelig kveld der fem eksepsjonelle viner fra Priorat matches med en utsøkt 5-retters meny fra Bon Lio.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med
+
Godbiter i pollisten

Chianti Classico-legende vel verd å bli kjent med

Denne vingården var lenge under radaren, til tross for at den har mye unikt å by på. Også til norske vinelskere.

Les hele saken