Saftige byggrynskaker som kan brukes som alternativ til både kjøttkaker og hamburgere. Vi serverer dem med en fargerik rødbetpuré og sprø grønnsakschips.
Saftige byggrynskaker som kan brukes som alternativ til både kjøttkaker og hamburgere. Vi serverer dem med en fargerik rødbetpuré og sprø grønnsakschips.
Aligot kombinerer potet og ost som sammen skaper magi. Smaker godt alene med brød, til pølser eller andre kjøttretter.
Denne supertrendy retten er en gammel tradisjon fra Jalisco, Mexico.
Black pepper sauce hører først og fremst hjemme i det kinesiske kjøkkenet.
Når blomkål bader i tykk og deilig ostesaus - også kjent under navnet Mornay, blir det fest i munnen.
Den søritalienske chilipølsen nduja setter sitt særpreg på denne torskeretten.
Sild på pizzaen er en måte å få folk til å spise mer av denne lekre delikatessen.
At disse bollene er populære i Øst-Europa, er lett å forstå.
Hver munnfull gir deg alle de gode smakene du liker. Lag stor porsjon, for den kan fint varmes opp dagen etter.
I denne oppskriften får skreien et senvinterlig preg som den kler veldig godt.