Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.
Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Dette er kaken du kommer til å bake flere ganger. Har du ikke blåbær kan du bruke blåbærsaft. Da må du redusere sukkermengden.
Det er enkelt å lykkes med disse snurrene. Det handler rett og slett om å ha to hender og så er det bare å tvinne og snurre i vei.
Lag ostekaken som muffins og du får porsjonskaker som er supre å ta med utendørs. Eller til barnebursdagen.
Kaken er i utgangspunktet holdbar, men får garantert fart på seg når den kommer på bordet sammen med iskald melk eller kaffe.
Her er det bananer, sjokolade og nøtter som gir deg en kake du garantert vil bake flere ganger.
Sommersmaken er sikret for denne festkaken med rabarbrasyltetøy, bringebærmousse og en fluffy marengssmørkrem.
Har du bananer som er over godt modne kan du bake en saftig banankake. Smaker deilig og er veldig enkel å lage.
Du kan fint lage denne deilige kaken med annen type gele, men helst ikke pulvergeleen fra butikken, den smaker litt vel kunstig.
Lettrømme gir ekstra saftig og holdbar sjokoladekake. Denne oppskriften gir en kake som kan tilpasses alle aldersgrupper og formål.
Om du synes at alle disse aromaene og ingrediensene virker litt skremmende, Glem det. Oppskriften er enklere enn du får inntrykk av ved første øyekast.
Den perfekte dagen-derpå-middag som også kan serveres som brunch eller lunsj og er en fin måte å bruke opp rester på.
Disse kjeksene smaker ekstra godt til kaffen eller teen. Samtidig som de er veldig fine å ta med seg på tur.
Her lages den italienske brødklassikeren med kokte poteter. Enkel å lage, men det tar litt tid. Og smaken er ekstra fyldig.
Det blir knapt bedre enn fish and chips laget på denne måten. Silkemyk fisk omkapslet av knasende sprø røre er snadder for store og små. Ertepurè og tartarsaus er klassisk tilbehør.