Skottene har sine spesialiteter. Denne retten er en av dem som du absolutt må prøve. Følg oppskriften og alle rundt bordet vil bli overrasket.
Skottene har sine spesialiteter. Denne retten er en av dem som du absolutt må prøve. Følg oppskriften og alle rundt bordet vil bli overrasket.
Med rask eplekompott og sitronkrem er denne pannekakedesserten gjennomførbar også midt i uka. Om pannekaker og krem høres mektig ut, vil du bli overrasket over hvor frisk denne desserten er.
Denne kringlen fylt med godsaker som marsipan, pistasjenøtter og bringebær er helt uimotståelig. Perfekt til morsdag eller farsdag, bursdager eller skoleavslutninger.
Vaniljerull med pasjonsfruktcurd er rett og slett en rullekake som står på høykant fylt med deilige kremer. Topp til alle typer fest.
Denne kaken som er veldig populær i Canada og USA er både søt og fet, men også veldig god.
Den storslagne festkaken signert konditor Sverre Sætre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Julefocaccia med smak av tranebær og valnøtter serveres med godt julepålegg eller olivenolje og litt flaksalt.
Caneles er vanedannende godt og er kjent for sitt opphav i Bordeaux. Inne i er de kremete og myke. Utenpå er du brune og blanke, Vi har gitt dem ekstra smak av jul.
Vaffel- eller pannekaketårn med krem og syltetøy mellom lagene er klassikere. I denne oppskriften er det ostekrem som gjør susen.
Alle liker sjokoladekake. Med kanelkrydrete pærer tar du kaka bokstavelig Det blir garantert en kjempesuksess.
Iskrem er en klassisk dessert. Sammen med myke pepperkaker, forfriskende klementiner og knasende mandler, tar du desserten til nye høyder.
Vel krever denne oppskriften sin baker og litt tid. Og du må være nøye med både vekt og ikke minst temperaturer. Er du det, belønnes du altså med himmelske smaker.
Red Velvet-kaken er også kjent for sin smøraktige eller kremostbaserte hvite glasur som i denne oppskriften ikke inneholder melkeprodukter i det hele tatt siden den er vegansk
Dette er en nydelig kremkake med smak av kirsebær, mascarpone og mørk sjokolade. Vaniljefrø og revet sitronskall i sukkerbrødene gjør kakebunnen ekstra god.
Saup er væsken som blir igjen etter kinning av smør. Derav navnet kjernemelk. Den syrlige saupen setter ekstra god smak på vaflene.