- Skjær hysefileten i serveringsstykker.
- Bland sammen hvetemel, salt, pepper og paprikapulver, og vend fiskestykkene i blandingen.
- Stek fisken i rapsolje i ca. 2 minutter på hver side. Du kjenner at den er gjennomstekt ved at den gir etter når du trykker på den.
- Piperonata:
Skjær løk i skiver, finhakk hvitløk og skjær paprika i strimler. - Skold tomat ved å skjære et kryss på toppen, senke i kokende vann et par minutter og så ha over i iskaldt vann. Dra av skinnet, fjern kjernene og skjær tomatkjøttet i skiver.
- Surr løk i en kasserolle med olivenolje og tilsett hvitløk.
- Ha paprika sammen med løken, legg på lokk og la det surre forsiktig.
- Tilsett tomat, salt, pepper, sukker og basilikumblader, og kok til grønnsakene er møre, ca. 30 minutter.
Her finner du oppskrifter på veldig mange fiskeretter