Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Makrell er ypperlig til grilling, helst hel og smaksatt med frisk lime og koriander.
Nå er raclette, som var nittitallets middagsfavoritt, tilbake hetere enn noen gang.
Det kan selvsagt høres råflott ut å fylle et pølsebrød med hummerkjøtt. Det er det også, men du verden så godt. Det lønner seg selvsagt å bake brødene selv.
Javisst kan du ha salt pålegg på vafler. Det vet alle som bor nord i landet. Og i Østfold hvor vafler erstatter lompe til pølsa.
Flyndre er en delikatesse som vi ikke bruker ofte nok. Saftige ruller av denne fisken med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus blir en herlig middag.
Kombinasjonen av egg, kapers og pepperrot gir de hverdagslige fiskekakene et skikkelig gourmetløft. Selv de beste kokker har ikke mye å stille opp med mot dette.
Her får breiflabben følge av kål som skal stekes og en spennende crème fraîche.
Denne lettlagete burgeroppskriften med laks i hovedrollen vil garantert falle i smak hos både liten og stor.
Stekt kveite med kantarellstuing, saltbakte poteter og blåbærsaus. Denne oppskriften kommer til å sette fart i smaksløkene.
En sandwich med kald ishavsrøye og en deilig dressing er et enkelt og velsmakende alternativ når du har dårlig tid eller skal på tur. Sven Erik Renaa har komponert retten.
Her er en herlig oppskrift med laks som passer like godt på et festbord som til hverdags. Ovnsbakt laksefilet med urtesabayonne må du prøve.
Kveite er en av våre aller fineste fisker. Sammen med friske, grønne grønnsaker får du et festmåltid som garantert blir en suksess.
Du skal la kyllinglårene få en time i ovnen. Samtidig kan du å lage tilbehøret, dekke bordet og ta deg av eventuelle gjester. De vil garantert bli begeistret for det du serverer. Her oppskriften på suksess.
Hvorfor ikke imponere med noen herlige posjerte egg som en rask og delikat hverdagsmiddag i dag? Her oppskriften.
Å lage hjemmelagde fiskekaker og annen fiskemat er lettere å lage enn du tror, og du verden så stor forskjell det er på smaken på nylaget og hjemmelagete.