Slik blir fiskekakene best:
Gi hvitløksfeddet en dytt med hånden eller bladet på en kniv slik at det knuses litt. Ha dette i pannen med smøret og fiskekakene.
Sett pannen på moderat varme, og når fiskekakene er varme er det klart til servering.
Server fiskekakene med bakte potetbåter og dampede brokolidusker samt egg-, kapers- og pepperrotsmøret.
Egg-, kapers- og pepperrotsmør:
Smelt smøret i en kjele, trekk den til side. Ha i kapers, sitronsaft, hakket gressløk, og revet pepperrot.
De smilende eggene grovhakkes og vendes i ved servering. Serveres lun eller varm, ikke kokende.
Slik lager du fiskekakene selv
Se våre andre spennende oppskrifter på fiskekaker
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig