Her er en reinsdyrstek du garanter vil lage en gang til. Du kan begynne forberedelsene dagen før.
Her er en reinsdyrstek du garanter vil lage en gang til. Du kan begynne forberedelsene dagen før.
Øl setter virkelig smak i maten. Oksehaler med med blåbærsaus og moste røtter er et godt eksempel. Bruk gjerne et kraftig øl.
Har du en wokpanne, kan du lage klassikere som chop suey med kylling på eget kjøkken. Har du bare en stekepanne, går det også fint. Her er oppskriften.
Så populære er lammeskankene at du betaler en høyere kilopris for dem enn selve låret. Men en eller to ganger i året, må du bare unne deg denne smaksopplevelsen. Og best av alt er at retten lager seg selv mens du nyter fridagen fullt ut.
Denne oppskriften på lammestek med ovnsstekte grønnsaker og sjysaus har alt som trengs for en virkelig stor smaksopplevelse.
Denne grønnsaksretten er så fyldig at selv den mest kjøttavhengige ikke vil merke fraværet av kjøtt.
Deilig skinkebiff med røbeter, gulrøtter og eple. Og selvfølge en klatt yoghurt. Det er alt som skal til før du kan servere.
Steinbit er en av våre aller beste matfisker Denne enkle, men velsmakende oppskriften kan bli familiens nye fiskemiddagsfavoritt. Prøv med stekte grønnsaker og ostesaus
Kylling er manges favoritt, lettvint og tilgjengelig som råvaren er, også som økologisk. Du bør prøve Kyllingfilet med appelsin og ovnsbakte rotgrønnsaker.
Kålrotstappe er viktig tilbehør til pinnekjøtt, og også til stekte og røkte kjøttretter. Her er den enkle oppskriften.
Skal du lage virkelig tradisjonsmat må du prøve lettsaltet lammekjøtt og kålrot og raspeball som tilbehør. Her oppskriften på det hele,
Varm gulrotsuppe med et lite sting er perfekt, inkludert ingefær og krepsehaler. Prøv denne spennende oppskriften og vi garanterer suksess.