I denne fiskegryten kan du bruke fisk og skalldyr du har tilgjengelig og gjøre den så hverdagslig eller eksklusiv du selv måtte ønske
I denne fiskegryten kan du bruke fisk og skalldyr du har tilgjengelig og gjøre den så hverdagslig eller eksklusiv du selv måtte ønske
Denne gryteretten har mye julesmak. Likevel er den langt unna julematen. I tillegg er den enkel å lage. Prøv lammetagine med kanel, kakao og fiken.
Denne oppskriften inviterer til å prøve seg fram med det du måtte ha i grønnsaksskuffen i kjøleskapet. I stedet for kjøttdeig kan du godt bruke rester etter middagen med kjøtt i går.
Det er ikke vanskelig å gjette seg til hvor denne retten har sine røtter. Med dippen vi foreslår for deg blir det skikkelig heftig smak.
Kylling er manges favoritt og her er den kombinert med en annen av våre favoritter - pasta.
Biff er alltid velkommen. Følg denne enkle oppskriften som har et litt annet tilbehør enn du kanskje er vant til. La pommes frites eller bakte poteter få en pause.
Ved å kverne hønsekjøttet og grønnsakene får du en naturlig tykk og legert suppe. Du kan derfor droppe egg og fløte, men det bidrar til å runde av smaken og gjøre den mer kremete.
Denne suppa har mye smak. Dessuten er den lett å lage på en hverdag. Du behøver ikke koke høna eller kraften selv, men selvgjort er som alle vet velgjort..
Dette er en utmerket restematoppskrift - særlig etter jul - og som kan utvikles videre i den retningen du selv foretrekker.
Finn frem woken og tryll frem denne lekre og smakfulle retten med kylling og grønnsaker og med hjemmelaget saus til.
Sandefjordsmør er en av de enkleste sausene som finnes, og en av de mest suksessfulle følgene til torsk.