Skal du lage noe skikkelig fransk skal du bruke denne oppskriften på fransk lammegryter. Følg oppskriften og du blir en suksesskokk.
Fårikålen kommer i mange forskjellige varianter. Her er oppskriften på den de helst spiser i Troms.Nemlig kjøttmølja.
Denne retten er perfekt å lage av restene fra en lammestekmiddag. Med nudler til blir det et deilig måltid. Bare følg oppskriften.
Enkelt, men du verden så effektivt for familiefreden. Gratinert kjøttdeig- og makaroniform er en oppskrift som holder det den lover.
Røsti er luksuriøse rivekaker - altså revne poteter og andre rotgrønnsaker som sprøstekes i panne og kan spises alene eller som tilbehør.
Server grillede kyllinglår med appelsinsaus og rotgrønnsaker? For å lage den litt ekstra spicy kan du tilsette litt grønn karripasta i sausen.
I Sogn og Fjordane har de sin vri på fårikålen Det blir en lammegryte. Her har du oppskriften.
Har du forsøkt å gjøre en liten vri på den tradisjonelle biffretten? Forsøke å kombinere den med appelsin.
Denne seioppskriften deltok i NM form amatørkokk i 2006, og er sendt inn av Jeanette d`Orleans Strandebø fra Asker. Denne må du virkelig prøve.
Reinskav er lett å få tak i og rimelig. Jo mer grønnsaker du har oppi, jo rimeligere blir viltretten.
La kyllingfileten få kose seg på deilige rotgrønnsaker. Vi kan garantere at de rundt bordet vil gjøre det samme.