Skjær kyllingkjøttet i strimler. Del løken i tynne båter, gulrøtter og vårløk i tynne skiver. Ha ingrediensene til sausen klar.
Vend kyllingstrimlene i maisennamel og stek dem raskt i olje til de er gjennomstekt. Ta kjøttet ut og fortsett med løk, gulrot og ingefær.
Ha kjøttet tilbake i pannen når grønnsakene er omtrent møre og tilsett de hermetiske wokgrønnsakene sammen med vårløk.
Hell over hønsebuljong og kok opp. Smak til med soyasaus, østerssaus og eventuelt salt og pepper. Server chop suey med jasminris.
Tips:
Hvis du ikke vil bruke hermetiske wokgrønnsaker, kan du erstatte med en pose bønnespirer eller andre friske spirer.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig