Tørk av kyllingfiletene og legg dem i en plastpose.
Press halvparten av sitrusfrukten og hell juicen i posen. Tilsett chilipulver og knyt posen. Vend posen, så alt blir godt blandet. Legg den kaldt i to timer.
- Skrell rødbeter og gulrøtter og del dem i biter.
- Legg bitene i en ildfast form og dryss med salt og pepper.
- Bak grønnsakene i ovnen i 15-20 minutter ved 200 grader.
- Ta kyllingfiletene ut av posen og tørk dem godt. Ta vare på marinaden til senere.
- Brun kyllingfiletene raskt i olje og krydre med salt og pepper.
- Ta grønnsakene ut av ovnen og legg kyllingfiletene på toppen.
- Kok ut stekepannen med resten av marinaden, og hell den over i formen.
- Vask de to siste appelsinene godt og del dem i båter (med skallet på). Legg båtene rundt kyllingen.
- Dekk formen med aluminiumsfolie og sett den tilbake i ovnen i ca 20 minutter eller til kylling og grønnsaker er ferdige.
Server retten med ferskt brød som kan dyppes i sausen.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling