Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
Gammelt brød har vi alltid for mye av, og her får du brukt dem både til suppe og toppingen i form av krutonger.
Laab (Larb, Lahb, Larp eller Laap) er en thailandsk klassiker med malt kjøtt som serveres i friske kålblader. Laab moo er med svin og laab gai er med kylling.
Ingen ting smaker så godt på starten av et selskap enn en frisk bowle som den du får oppskriften på her.
Vil du kotelettene et skikkelig løft er denne oppskriften med både raita og mangosalsa midt i blinken.
Lag en salat med melon og fetaost. Det er så enkelt at du kan servere den i løpet av 15 minutter maks. Følg den enkle oppskriften du finner her.
Her har du oppskriften på en lettlaget på saftig biff smaksatt med friske urter og marinade. Dette setter fart på biffen og smaksløkene.
Det greske kjøkken briljerer med det å lage gode smaker av enkle, men ferske råvarer. I denne vegetarretten er det squash, poteter og tomater som spiller hovedrollen.
Dette kan bli din favorittdrink. Mojito er populært. Med bringebær garanterer vi enda større suksess når du mikser den.
Tikka Masala er en av Indias mest berømte retter. Her er oppskriften på hvordan du kan lage sausen selv.