Fyll isbiter i en mugge eller stor tekanne. Tilsett rosevin og rabarbrasaft.
Ha oppi urtene (hele blader), jordbær i skiver, og om du har, tynne skiver av lettkokt rød rabarbra. Smak til med sukkerlake. Den må være akkurat passe søt siden den blir litt mindre søt når du tilsetter musserende vin. Husk at om du velger prosecco, er den ofte ganske søt.
La stå i minst 10 minutter slik at smakene får samlet seg.
Server fra muggen/kannen i tekopper, lave eller høye glass, og topp med musserende vin.
Tips: Husk at om du skreller rabarbraen mister den fargen.
Tips: Om du ønsker en svakere utgave, kan du erstatte rosevinen med en fruktmost. En helt alkoholfri utgave får du ved å bruke Bris naturell for boblene. Da må du kanskje søte litt ekstra.
Se våre andre oppskrifter på bowle
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig