Raita:
Hakk myntebladene til raitaen grovt. Finhakk vårløk. Rør yoghurt, mynteblader og vårløk sammen. Smak til med salt og pepper.
Mangosalat:
Skrell mangoen, skjær mangokjøttet fri fra steinen og skjær mango og paprika i tynne skiver og ha det i en bolle. Snitt vårløken fint og mynten grovt og tilsett bollen.
Press 2 ss limesaft, rør det sammen med oljen og smak dressingen til med salt og pepper. Ha dressingen over salaten og bland det hele med ruccula rett før servering.
Varm margarin/olje i en stekepanne på sterk varme. Brun kotelettene ca. 1 minutt på hver side.
Skru ned til middels varme og stek dem ferdige ca. 3 minutter på hver side. Pynt med lime.
Serveres med nanbrød eller pitabrød.
Mange lekre oppskrifter på koteletter finner du her
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Her får du svært så praktiske kokketips
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig