Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.
Mørk sjokolade og solbær er en «match i himmelen». Med et glass portvin til skjønner alle at det er høst. Her er oppskriften.
Denne omeletten er det kjapt å lage. Med ost og tomatsalsa vil alle rundt bordet smile.
Når du bruker denne fisken i stedet for kalv til schnitzelen, blir denne klassiske og ganske enkle oppskriften en riktig så feststemt rett
Et lunt stykke eplekake er definitivt et høydepunkt. Bak flere og putt i fryseren.
Revne gulrøtter gjør kaken ekstra saftig. Med ingredienser som du finner i denne oppskriften blir den garantert en suksess du vil gjenta.
Thailandske fiskekaker som du server med agurksalat og sweet chilisaus eller med ris og peanøttsaus.
I denne kaken har vi brukt både friske og fryste rips - heldig er den som har fryseren full av selvplukkede bær.
Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.
Bak en fletteloff med ost. Alt du trenger av ingredienser finner du i oppskriften som er veldig enkel og som gir det loff du garantert kommer til å bake flere ganger.
Du må prøve grove pannekaker med friske bær og gjerne blåbær. Alle liker pannekaker enten som lunsj eller middag.
Cupcakes med deilige norske bær, som du att på til topper med krem, blir herlige. Du kan servere de til både liten og stor. Alle blir begeistret hvis du følger våre enkle oppskrift.
Muffins med blåbær og bringebær, som du topper med krem, er super godt. Det er bare å følge vår enkle oppskrift så kan de servere liten som stor.
Denne omeletten må du prøve. Litt utenom det vanlige med jordbær og cottage cheese. Garantert smakfullt og tilsvarende suksess blant de rundt bordet.
Her er oppskriften på en kjempegod pai med spinat og bacon som kommer til å bli din nye favoritt.