Sett stekeovnen på 225 grader og finn fram muffinsformer, eller enda bedre, et stekebrett med plass til muffinsformer.
Smelt smøret på lav varme. Avkjøl.
Visp deretter egg og sukker lyst og luftig. Rør i melk og smeltet, avkjølt smør.
Bland mel og bakepulver og vend det i blandingen sammen med bærene.
Fyll muffinsformene ¾ fulle og sett dem på bakeplaten eller i hullene på muffinsstekebrettet.
Sett brettet midt i ovnen i ca 15 minutter.
Avkjøles helt før du har på toppingen.
Pynt kakene med toppingen og pynt med bær på toppen.
Tips til ekte godtemomser: Det smaker ekstra godt med 100 g hakket sjokolade i disse muffinsene.
Her finner du mange andre oppskrifter på muffins
Her finner du veldig mange kakeoppskrifter
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig