Det er den kjente kokken Charles Tjessem som har komponert denne deilige lakseretten.
Det er den kjente kokken Charles Tjessem som har komponert denne deilige lakseretten.
Denne gryteretten med kjøtt fra skogens konge er utrolig god og lettlaget.
Denne reinsdyrpannen har både mye smak og er rask å lage. Tabasco setter en ekstra spiss på.
Det tandre kyllingkjøttet får ekstra drahjelp av bacon i denne retten. Grønnsakstallerkenen kan du sette sammen akkurat som det passer deg.
Her får du en oppskrift som tar torsken til nye høyder. Fisken får følge av burgundersaus. Det blir et festmåltid.
Er du lei av fet mat skal du prøve denne kyllingretten. Den har faktisk smak av jul, men kan nytes hele året.
Her en enkel oppskrift på sild i glass med crème fraiche og annet snadder.
Denne oppskriften på sjokoladeparfaitkake er komponert av den kjente konditoren Sverre Sætre.
Her får breiflabben følge av kål som skal stekes og en spennende crème fraîche.
Denne suppa kombinerer to deilige ingredienser nemlig laks og spinat. I tillegg lager du scones.
Dette er en italiensk vri på deilige norskee bær til dessert. De som sitter rundt bordet vil juble etter å ha smakt hva du serverer.
Denne urtekremen skal du ha ved siden av hvis du skal servere stekt kylling- eller kalkunfilet.
Med denne skalldyrsuppe med friske reker og avokadokrem utnytter du dessuten rekene fullt ut siden rekeskallet er basis for kraften.
Fyll pannekakene med laks og crème fraîche og middagen er sikret. Her er den enkle oppskriften.