Sett ovnen på 175 grader.
Legg en stilk rosmarin på hver kyllingfilet og en skive sitron oppå. Surr en skive bacon rundt kyllingfileten. Krydre med salt og pepper. Legg kyllingfiletene i ildfast form, stek på nederste rille i ovnen i ca. 25 minutter.
Bland sammen crème fraîche og knust hvitløk, sitron og sennep. Smak til med salt og pepper.
Ta ut kyllingen og server med nykokte gulrøtter, kokte asparges, lettkokt vårløk, forvellede sukkererter og lettkokt blomkål, samt en bunt friske reddiker i biter eller skiver.
Husk at grønnsakene ikke må koke for mye - de skal knapt være møre og litt crispy. Server sausen ved siden av.
Tips: Forvelle vil si å gi et raskt oppkok i godt saltet vann.
De beste oppskriftene med kylling finner du her
Og finner du veldig mange andre spennende oppskrifter med kylling
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig