Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
Til denne populære salaten som er det perfekte tilbehør til spareribs, er det best å bruke små (sylte)agurker, men også vanlig slangeagurk går fint.
Denne oppskriften gjør stas på tomater og inkluderer øl som fremhever de herlige smakene i tomatene.
Rosenkål er en fantastisk råvare som kan serveres som så vel tilbehør som en selvstendig rett.
Nydelig vegansk dip med ovnsbakt paprika, valnøtter og en liten touch hvitløk.
Rester av sprøstekt ribbe kan serveres på brød og rundstykker, men smaker aller best på herlig mykt briochebrød slik som her. Med raskt og deilig tilbehør får julemiddagen ny giv for et ekstra vellsmakende måltid dagen derpå.
Kinesisk chiliolje er klassisk tilbehør til en rekke kinesiske retter, spesielt fra Sichuan-provinsen. Kombinasjonen av olje og tørket chili gir en lysende rød chiliolje, som gir et ekstra kick både til dumplings og nudleretter.
Tenk på denne hverdagsvennlige pastaoppskriften som en lettere versjon av den klassiske bolognesen. Den har smaken og hyggen forbundet med den klassike retten, men uten tyngden av den røde sausen. I stedet omfavner oppskriften sommerens grøde med friske tomater og nydelig basilkum.
Denne biff-sandwichen er enkel og rask å lage. Spis den med en gang eller ta den med på tur. Vellykket blir det uansett.
Pollo al mattone betyrat kyllingstykker blir pannestekt eller grillet under en murstein. Denne prosessen gir en sprø skorpe og saftig kjøtt.
Langtidsgrillet lammebog eller lammestek om du vil, må du prøve. Med tilbehøret gjør det måltidet til en kulinarisk opplevelse.