- Tomatsuppe:
- Stek løken blank i litt smør over middels varme, før du har i hvitløk og steker videre.
- Tilsett tomatpure og chiliflak, og la det hele surre i et par minutter til.
- Hell i Mutti Passata og kraft.
- La suppen koke i 20 minutter.
- Pangrattato:
- Ha brødet i en liten blender eller matprosessor og kjør det til litt grove smuler.
- Smelt smør i en panne og vend brødsmulene godt rundt slik at alt blir dekket.
- La det steke på middels varme til det begynner å bli sprøtt, men pass på så det ikke brenner seg.
- Mot slutten av steketiden har du i finhakket hvitløk.
- Bland inn sitronskall og persille, og smak til med salt.
- La avkjøles.
- Kjør suppen glatt med en stavmikser og ha i Mutti Cherrytomater.
- Smak til suppen med honning, salt og pepper, og la den koke i ti minutter til.
- Rør inn fløte hvis du ønsker en rundere smak.
- Server varm suppe toppet med sprø Pangrattato.
Vi byr på flere oppskrifter på tomatsuppe