Tataki er den japanske teknikken hvor fisken bare så vidt får en stekeflate. Den passer veldig godt på fet fisk. Sammen med den lette sausen, får du en enkel og svært smaksrik rett.
Tataki er den japanske teknikken hvor fisken bare så vidt får en stekeflate. Den passer veldig godt på fet fisk. Sammen med den lette sausen, får du en enkel og svært smaksrik rett.
Disse sconesene med revet gulrot som gjør dem ekstra saftige. Appelsin og sitron for gjør smaken enda bedre.
Denne plommekaken må du bake. Den er enkel å få til. Kaken smaker nydelig med litt vaniljekesam eller is til.
Her en krydderblanding som løfter kjøttet du griller til nye høyder. Du må bruke den neste gang du skal grille. Følg oppskriften nøye. Det får igjen for.
Spareribs er en rett som mange velger hustigløsningen for - ferdig marinert og forstekt fra butikken. Men den virkelig gode smaken får du bare om du gjør jobben selv.
Pærer smaker herlig som de er. Men du smaker også deilig når du lager en chutney av de.