- Bland mel, speltmel og havregryn sammen. Smuldre smøret i melet.
- Ha i brunt sukker, bakepulver, appelsinsaft, sitronsaft, melk og gulrot.
- Tilsett revet skall av appelsin og sitron og bland godt sammen til en jevn deig.
- Bruk to skjeer og fordel deigen til 10 topper på et bakepapirkledd stekebrett.
- Pensle med litt melk, og topp med noen gresskarkjerner.
- Stek midt i ovnen ved 200°C i ca. 12 minutter.
- Avkjøl lett. Del dem i to og legg friske bringebær eller syltetøy samt pisket krem oppå.
Overrask med spennende rundstykker
Eller prøv en av disse oppskriftene på mer klassiske rundstykker
Vi har flere fristende oppskrifter på scones
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig