Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.
Pasta alla Norma er en siciliansk pastarett med aubergine, tomatsaus og basilikum.
Denne varianten kalles Pizza Melanzane Parmigiana, en klassiker fra Napoli. Og ikke minst det er en vegetar-pizza.
Zaalouk er en krydret marokkansk aubergine- og tomatsalat som kan serveres lun eller kald. Som egen rett eller tilbehør.
Aubergine, hummus og halloumi gjør disse sandwichene ekstra mettende - helt uten kjøtt, men altså ikke veganske.
Du må prøve denne retten med lammelår. Det skal selvfølgelig på grillen. Vi gir deg også oppskriften på ratatouille og hvordan du skal tilberede couscous.
Du trenger av og til en pause fra kjøtt. Da skal prøve denne oppskriften med steinbit, auberginepuré og en deilig vinagrette laget av grønnsaker som du serverer lun.
Lam er populært i mange land , slik som på Sicilia der denne retten henter sin inspirasjon fra.
Du kan lage moussaka som en ren vegatrrett. Her er den veldig enkle oppskriften med squash og aubergine.
Lammestek er smakfullt, saftig og mørt. Følg denne oppskriften og du vil opplagt bli søndagens suverene vinnere uavhengig av sportsgren.
Burgeren blir ekstra god med kjøtt av skogens konge. Prøv denne lettlagete oppskriften: Elgburger med grønnsaker og tyttebær.
Hjemmelagde burgere er langt enklere å lage enn det du tror. Du kan dessuten variere burgerne i nesten det uendelige, slik som med denne deilige varianten.
Nå må du fyre opp grillen og unne deg selv og familien et herlig biffmåltid. Følg oppskriften og få en ny måte å lage tilbehøret til.