- Tomater:
Bak i ovnen ved 180 grader med litt extra-Virgin olivenolje, salt og pepper i 10-12 minutter - Aubergine:
Skjær aubergine i skiver på langs. - Legg dem i et dørslag og dryss over godt med salt. La stå i 30 minutter.
- Skyll deretter og tørk godt med kjøkkenpapir.
- Fordel aubergineskivene utover et stekebrett med bakepapir.
- Pensle med olivenolje og dryss over salt og pepper.
- Stek ved i ovnen 200 grader i 30-40 minutter. Snu skivene halvveis.
- Kok pasta etter anvisning på pakken.
- Ta av litt av kokevannet og bland med tomatsausen. Tilsett chiliflak og oregano. Kok opp.
- Bland pasta og tomatsaus.
- Bland pasta med aubergineskivene og de bakte tomatene i en serveringsbolle.
- Dryss over finrevet ost og pynt med frisk basilikum.
Mange deilige pastarretter vventer på deg