Smak de beste vinene fra kongen av Amarone og Valpolicella
Tiziano Accordini kommer til Oslo for å lede en smaking av sine unike viner, inkludert en eldre årgang Amarone Acinatico.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Tiziano Accordini kommer til Oslo for å lede en smaking av sine unike viner, inkludert en eldre årgang Amarone Acinatico.
Les hele sakenTranebær kan fortsatt plukkes i skogen, men finnes også i noen butikkhyller, eller i fryseren. De setter sammen med gin en syrlig og frisk skogssmak på sangriaen.
Les hele saken5. februar kan øl- og vinelskere sette hverandre stevne på Klosteret Restaurant.
Les hele sakenMen til halve prisen. Den er laget av en produsent som er mest kjent for sine burgundlike soaver.
Les hele sakenDet spares ikke på kruttet når Markveien Mat og Vinhus åpner dørene for tre Italienske toppprodusenter som feirer 20 års suksess på det norske markedet. Restauranten som er en av landets lengstlevende topprestauranter, tar frem sine beste råvarer når de
Les hele sakenDet blir en kulinarisk helaften når vi får smake 6 godbiter fra Prá til en lekker fem-retters meny fra Mangelsgården i Oslo.
Les hele sakenValpolicella slik den skal smake – her i to forskjellige prisklasser og stiler.
Les hele sakenLa deg fortrylle av 8 flotte viner fra fantastiske Veneto når en av de aller beste produsentene derfra kommer på Oslo-besøk.
Les hele sakenDenne vinen er som skapt for utendørsfesten. Dessuten finnes den i 292 polutsalg.
Les hele sakenLa deg fortrylle av 12 viner fra herlige Veneto, ikke bare amarone men også valpolicella, ripasso og recioto.
Les hele sakenBli med på en fabelaktig vinsmaking hvor du kan oppleve over hundre viner fra noen av de beste produsentene av amarone, ripasso og valpolicella.
Les hele sakenDu får smake i alt 12 viner. Gå for all del ikke glipp av dette vinkurset.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenJanuar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
Her har du forslag til både vin og øl som matcher kalkunmiddagen.
Koreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenVi kombinerer to av våre beste råvarer i denne retten - fersk fisk og epler - både i fast og flytende form.
Les hele sakenErtesuppe med kjøttrester er skikkelig kraftkost, men ikke mektigere enn at den er innafor i januar. Ikke minst er den svært lettlaget.
Les hele saken