En drink med virkelig blomstersmak og en vri på mojito - det er smaken av sommer det
Har du laget hylleblomstsirup, vet du nå hva du skal bruk den til.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
Har du laget hylleblomstsirup, vet du nå hva du skal bruk den til.
Les hele sakenMed akevitt og selvdyrket mynte blir mojitoen bedre enn originalen.
Les hele sakenVodka og ingefærølet gir mojitoen en litt annen smak, men like fullt en du vil like om du er en mojitofan.
Les hele sakenDenne hiten fra Sevilla er som skapt for hete dager, og så gir den mye av den samme smaken som mojito - syrlig lime og frisk mynte - men med det lille ekstra.
Les hele sakenKlarer du ikke velge mellom daiquiri, pina colada og mojito! Her får du alle tre i en og samme drink, og navnet har en dypere mening enn bare å behage.
Les hele sakenDen kan lages med så vel kakao som ekte sjokolade, alt etter hvor kraftig sjokoladesmak du ønsker. Og intensiteten i myntesmaken kan du også regulere.
Les hele sakenFor i påsken kan det både snø, regne og blåse eller være sommervarmt. Med litt ekstra krydder i miksen smaker derfor denne mojitoen godt under alle forhold.
Les hele sakenEr du så heldig å ha tilgang på kirsebær eller moreller fra hagen (eller har kjøpt med deg fra butikken), er dette en super måte å nyte dem på mens de er på sitt aller beste.
Les hele sakenHer er det både bringebær og champagne som bidrar med ekstra smak i tillegg til mørk rom, lime og selvsagt mynteblader.
Les hele sakenBrun rom og brunt sukker gir ekstra mye smak i denne mojito-lignende drinken.
Les hele sakenMoe Aljaff fra Brooms & Hatchets skal representere Norge i verdensfinalen i Bacardi Legacy.
Les hele sakenDenne svært enkle drinkoppskriften, kan bli en hit på neste hyttetur.
Les hele sakenNorske bringebær er det som skal til. Du må sikkert lage ekstra mange av denne drinken.
Les hele sakenHer er oppskriften på mojito slik den lages på Cuba. Den berømte drinken som startet karrieren som medisin.
Les hele sakenPirater, Cuba Libre, iskrem, sukkerrør, iskalde drinker - det er nesten ikke grenser for hva vi forbinder med rom. Tips og oppskrifter får du her.
Les hele sakenSkal vi tro den regjerende Norgesmester i bartending, Stig Bareksten, er fruktdrinker det hotteste og meste trendy i bransjen for tiden. Jordbær, bringebær, vannmelon, ananas, mynte; alt som dufter av sommeren kan puttes i et glass sammen med for eksempel
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser.
Les hele sakenEr du nysgjerrig på hva som faktisk er forskjellen på musserende viner? Denne ettermiddagen får du muligheten til å smake på både champagne, prosecco, cava, crémant, musserende rosé og engelske bobler. En perfekt vinsmaking for vennegjengen!
Les hele sakenGå ikke glipp av en utrolig smaking! Nyt 9 av de ypperste spanske vinene fra topprodusenten CVNE.
Les hele sakenDenne kvelden vil du ikke gå glipp av! Er du i tvil? Ta en titt på menyen og se selv. Med et begrenset antall plasser, gjelder det å være rask for å sikre deg plass.
Les hele sakenHvordan skal du komme i gang med din helt egen vinkjeller eller utvikle den du allerede har? Den 18. november kan du få ekspert hjelp – og smake 8 flotte lagringsviner!
Les hele sakenDe aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Men også svært overbevisende whiskyer - med og uten røyk - samt årets juleakevitter er blant nyhetene i november.
Novembernyhetene i basisutvalget - altså vin med fast hylleplass - har få riktig gode kjøp. De beste er viner over 400-500 kroner. Men det finnes noen unntak.
Selv om tusenlappene flyr for toppskårerne, er det flere som er billigere i Norge enn i utlandet, og ikke minst er det mulig å finne riktig gode kjøp.
Riktig gode kjøp er det ikke uventet lenger mellom.
Med Poppy lover Xuseen og Thomas Ramse-Miskell fargerikt mangfold, nytelse og glede, og at det alltid er en colada og en frozen på menyen. Samt ikke minst fullgode alkoholfrie alternativer og velvalgte viner.
Les hele sakenDe aller beste er ikke en gang kvotert, og samtidig gunstig priset i en internasjonal kontekst. Noen perler som ikke er whisky, finnes også.
Les hele sakenDet er Matprisen som deler ut ulike bærekraftpriser, som (omsider) fant Halvar Ellingsen og hans team i Vesterålen denne prisen verdig. Det gjorde også Norges vel når de skulle dele ut sin Gründerpris for 2024.
Les hele sakenI kåringen Topp500Bars kommer Himkok som nummer én. Det betyr at det er denne baren som nå er på hele verdens lepper.
Les hele sakenReinskav er en av de aller beste råvarene i norsk dagligvarehandel - fordi den huker av for alle krav om bærekraft og smak. Prøv denne vrien og du blir hekta.
Les hele sakenMengder med smaksrik sjømat i en og samme gryte. Bare navnet forteller at her blir det fest.
Les hele saken