Å mikse drinker med det som er nyplukket, er noe av det mest spennende du kan gjøre om sommeren. Om du ikke har tilgang på et svarthylltre for å lage din egen hylleblomstsirup, nå som det står i full blomst, så kan du velge en sirup.

En drink med virkelig blomstersmak og en vri på mojito - det er smaken av sommer det
Les også
Flower Shower drinkoppskrift med rom og hylleblomst

Fremgangsmåte
- Ha isbiter, rom, hylleblomstsirup, lime og mynteblader i en shaker.
- Shakes godt.
- Sil over i et highball- eller vinglass 1/3 fullt med knust is.
- Topp med soda.
- Pynt gjerne med friske blomster og mynteblader eller en limeskive.
Her kan du søke i Apéritifs drinkbase med over 2000 oppskrifter
Sendt inn av Apéritif
Aase hjelper deg: Få polets beste kjøp sendt rett til din mobil
Du står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke, for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får tilsendt to ukentlige tips om viner som allerede står i polhyllene.
Les hele sakenArtikler detail - section 11
Fra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett
Campanias hemmelige spekeskinke
I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Dagens rett 2
Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele sakenArtikler detail - section 11 Ukens vin
Server skreien med skikkelige påskearomaer
Det er appelsinsmaken som sørger for det, men denne vrien fungerer også når det ikke er påske.
Les hele sakenFra stygg andunge til hvit svane takket være ny filosofi
Druesorten trebbiano toscano opplever et skikkelig oppsving i Toscana. Fra å være basis for hverdagsviner eller blandes i enkle utgaver av chianti, til å få et eget og sterkere renomme.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 2
Campanias hemmelige spekeskinke
I Pietraroja lages en spekeskinke etter samme oppskrift som for tre hundre år siden, og den er en kandidat til å representere Campania i den italienske gastronomiske eliten. Men enn så lenge er den en lokal hemmelighet.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 3
Store flasker i basis til knallpris
Disse vinene er som skapt for påskebagasjen – eller kjelleren.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 4
Herlige påskeviner – uansett værforhold - og veldig gode kjøp
Med disse to i feriebagasjen er du godt forberedt. De finnes dessuten på svært mange pol.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 5
Ute hele dagen? Dette kommer til å gå ned på høykant - raskt å lage er det også
Reinskav er nær sagt alltid å finne i selv den minste butikkens frysedisk. Derfor er det en selvfølgelig ingrediens i påskemenyen.
Les hele sakenForsiden akkurat nå - 6
Den ekstra "søndagen" krever noe lettlaget, men ikke mindre smaksrikt
Til denne retten kan du fint bruke rester av annen type kjøtt. For det er sausen som gjør susen.
Les hele saken