Det er nå bare prisen som skiller barbaresco fra barolo
I tillegg til at vinene lanseres ett år tidligere. Denne utgaven av en av de første til å dokumentere 2019-årgangen på det norske markedet.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I tillegg til at vinene lanseres ett år tidligere. Denne utgaven av en av de første til å dokumentere 2019-årgangen på det norske markedet.
Les hele sakenUnik mulighet til å smake 9 lekre viner fra et av Italias aller mest spennende område.
Les hele sakenDet blir en celeber lørdag når selveste Ole Martin Alfsen viser frem sine deilige viner fra spennende områder helt nord til helt sør i Italia.
Les hele sakenLær mer om Barbare av Sommelier og vinekspert Sandro Minella.
Les hele sakenOpplev flere hundre viner fra forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte på dette årlige eventet på Gamle Logen i Oslo.
Les hele sakenDolcetto som erstatter rosevin og hvitvin, og nebbioloer som kan åpnes allerede i dag, eller legges innerst i vinkjelleren, er denne ukes meny.
Les hele sakenOpplev en av Piemontes mest spennende produsenter akkurat nå gjennom denne smakingen av hele 12 viner fra topp vinmarker.
Les hele sakenDu kan ikke annet enn å komme i sommerstemning av å se flaskene til Traversa. Og smaken følger opp.
Les hele sakenMed 2015-årgangen leverer denne produsenten helt uimotståelige viner – og det til en riktig så gunstig pris.
Les hele sakenOm du ikke er klar for topp nebbiolo til fem hundrelapper, kommer du veldig langt med to.
Les hele sakenOpplev 27 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en enestående smaking her i Norge.
Les hele sakenOpplev Piemontes fantastiske viner gjennom denne smakingen av hele 10 viner fra topp vinmarker.
Les hele sakenDenne saftig barberaen har alt du trenger til påskefeiringen. Eller hva med en barbaresco eller barolo til knallpris?
Les hele sakenScarpa lager ikke bare en veldig tradisjonell vinstil, vinene er superkonsentrerte og tar barbera over i en annen divisjon. Deres nebbioloer er også verd å få med seg.
Les hele sakenNår Burgund er utenfor rekkevidde prismessig, gå for barbaresco. I 2012 er snadder – både i dag og om 10 år. Intet mindre.
Les hele sakenTidligere tiårs nebbiolostil kommer nok aldri tilbake. Vi må leve med og lære oss å like det nye uttrykket. Det har også positive sider, nemlig at vinene er mye mer tilgjengelige i ung alder.
Les hele sakenDu får smake fire baroloer av dette kaliberet samt åtte andre viner som gjør at du forstår hvorfor Piemonte er så attraktivt. Gå ikke glipp av denne vinsmakingen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 27. februar har du en unik mulighet til å smake på 8 utsøkte viner fra en historisk vinprodusent fra Burgund. Den første kvinnelige visepresidenten tar selv turen til Norge for å dele sin kunnskap og historier om vinene.
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenDette har vi gledet oss til! En sjelden mulighet til å delta på en vinsmaking med flotte viner fra Burgund. Det er begrenset med plasser – så vær rask!
Les hele sakenLær om vinens vidunderlige verden på kun to timer. Få en god innføring i hvordan du smaker og bedømmer vin, og unn deg selv herlige fremtidige vinopplevelser. Sjekk ut de 10 utvalgte vinene som blir servert!
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Norsk sider er i stor utvikling og de beste nyhetene og nytappingene er i storform foran julesesongen.
28 år gammel portvin som er i like god toppform som 2022-utgaven - og til veldig gode priser. Det forteller alt om denne vinstilens selvfølgelige plass i en hver vinkjeller med ambisjoner. Men også at du ikke trenger en vinkjeller for å oppleve vellagret vin.
Her er oversikten over de 140 akevittene Apéritif har testet de siste årene og som fortsatt er å få tak i. Selvsagt med forslag til hva du kan bruke dem til.
Ikke fordi du sparer penger sammenlignet med polprisen, men rett og slett fordi det er en god vin. Julegavetips til det yngre vinpublikum finner du også.
Pinnekjøtt er julemat nummer en for mange, men godsakene bør ikke forbeholdes julaften. Her får du inspirasjon til utvide din pinnekjøttmeny - og ikke minst utnytte restene.
Les hele sakenDen passer perfekt så vel til julelunsjen som til forrett i hele juleferien. Så lag en stor porsjon.
Les hele sakenApéritifs julemeny inneholder alle oppskrifter du behøver for å gjøre julen vellykket, også når det gjelder å velge passende drikke.
Les hele sakenNår du likevel er på polet, kan du kjøpe med deg noen gode alkoholfrie alternativer laget av norskdyrket frukt, av importerte bær, musserende te, imponerende vin - eller øl - alle helt uten.
Les hele sakenSvinekjøtt med nøttesaus er både smakfull, krydret og lett å få til. Du blir ikke skuffet.
Les hele sakenBegge deler er like godt, men smaker altså veldig forskjellig - og med ulike bruksområder.
Les hele saken