Det er nå bare prisen som skiller barbaresco fra barolo
I tillegg til at vinene lanseres ett år tidligere. Denne utgaven av en av de første til å dokumentere 2019-årgangen på det norske markedet.
Les hele sakenVi tilbyr flere ukentlige nyhetsbrev. Du kan fritt velge hvilke du ønsker å få tilsendt.
Se frem til spennende nyhetsbrev i din innboks
I tillegg til at vinene lanseres ett år tidligere. Denne utgaven av en av de første til å dokumentere 2019-årgangen på det norske markedet.
Les hele sakenUnik mulighet til å smake 9 lekre viner fra et av Italias aller mest spennende område.
Les hele sakenDet blir en celeber lørdag når selveste Ole Martin Alfsen viser frem sine deilige viner fra spennende områder helt nord til helt sør i Italia.
Les hele sakenLær mer om Barbare av Sommelier og vinekspert Sandro Minella.
Les hele sakenOpplev flere hundre viner fra forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte på dette årlige eventet på Gamle Logen i Oslo.
Les hele sakenDolcetto som erstatter rosevin og hvitvin, og nebbioloer som kan åpnes allerede i dag, eller legges innerst i vinkjelleren, er denne ukes meny.
Les hele sakenOpplev en av Piemontes mest spennende produsenter akkurat nå gjennom denne smakingen av hele 12 viner fra topp vinmarker.
Les hele sakenDu kan ikke annet enn å komme i sommerstemning av å se flaskene til Traversa. Og smaken følger opp.
Les hele sakenMed 2015-årgangen leverer denne produsenten helt uimotståelige viner – og det til en riktig så gunstig pris.
Les hele sakenOm du ikke er klar for topp nebbiolo til fem hundrelapper, kommer du veldig langt med to.
Les hele sakenOpplev 27 forskjellige vinhus fra Barolo og resten av Piemonte til en enestående smaking her i Norge.
Les hele sakenOpplev Piemontes fantastiske viner gjennom denne smakingen av hele 10 viner fra topp vinmarker.
Les hele sakenDenne saftig barberaen har alt du trenger til påskefeiringen. Eller hva med en barbaresco eller barolo til knallpris?
Les hele sakenScarpa lager ikke bare en veldig tradisjonell vinstil, vinene er superkonsentrerte og tar barbera over i en annen divisjon. Deres nebbioloer er også verd å få med seg.
Les hele sakenNår Burgund er utenfor rekkevidde prismessig, gå for barbaresco. I 2012 er snadder – både i dag og om 10 år. Intet mindre.
Les hele sakenTidligere tiårs nebbiolostil kommer nok aldri tilbake. Vi må leve med og lære oss å like det nye uttrykket. Det har også positive sider, nemlig at vinene er mye mer tilgjengelige i ung alder.
Les hele sakenDu får smake fire baroloer av dette kaliberet samt åtte andre viner som gjør at du forstår hvorfor Piemonte er så attraktivt. Gå ikke glipp av denne vinsmakingen.
Les hele sakenDu står på polet og vet ikke hva du skal velge. Fortvil ikke – for hjelpen er nær: Bestill vår sms-tjeneste og du får 2 ukentlige vintips.
Les hele sakenLær mer om verdens beste musserende viner og smak 9 elegante champagner med vår egen vinekspert Marte Øyen Nordahl
Les hele sakenSmak deg gjennom deilige viner i alle prisklasser fra mange av verdens beste rieslingprodusenter på årets store Rieslingmesse.
Les hele sakenBli med på VINOSUS 2025 – en unik mulighet til å smake flere hundre viner fra over 50 produsenter!
Les hele sakenDen 20. februar er det klart for nok en uforglemmelig aften på Klosteret. Nyt en 5-retters meny med 6 viner fra to av Tysklands beste vinprodusenter.
Les hele sakenDen 14. februar feirer vi kjærligheten for mat og vin på Vinoteket. Ta med noen du er glad i, eller kom alene og bli kjent med andre mat- og vinentusiaster.
Les hele sakenBli med på en uforglemmelig kveld på Villa Paradiso den 23. januar. For kun 1290 kroner kan du nyte en 5-retters meny og 5 utsøkte viner. Se hele menyen nederst i artikkelen.
Les hele sakenEller land på en klassisk engelsk bitter med rene, tydelige smaker og stor drikkbarhet.To supre valg blant nyhetene på spesialpolet i januar.
Januar er måneden hvor du skal teste ut noe melkehvitt i glasset. Eller la deg overraske over hva som er mulig å få til uten alkohol.
Vi snakker om amerikansk whiskeyhistorie som er gjenopplivet. Og det smaker riktig så overbevisende.
Men det er likevel de hvite vinene som stikker av med flest lovord. Og dermed gir hvit januar en ny mening.
Drøyt 800 viner blant januarnyhetene er testet, og det lover godt både for den som ikke helt har klart å slippe champagneglasset og den som trenger påfyll på øverste hylle.
De er signert en levende legende, og er tilgjengelig til knallgode priser.
Les hele sakenKoreanske Jiho Kim foretrekker å beskrive sitt kjøkken som globalt. Som også er veldig representativt for smeltedigelen New York. På toppen av det hele bruker han betegnelsen omakase, men følger ingen sushi-regler, og bruker knapt ris.
Les hele sakenEtterspørselen etter viner med lite sukker og alkohol er stor, men ønsker du å gå ned i vekt er mengden like viktig
Les hele sakenSushi har sarte smaker og det er den delikate råvaren som spiller hovedrollen, dette gjør vinvalget både enkelt og komplisert.
Les hele sakenKombinasjonen av ovnsstekte neper og den klassiske auberginesausen fra Midtøsten, bedre kjent som baba ganoush, er sublim.
Les hele sakenPosjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Les hele saken